Povjerljivost podataka

Povjerljivost podataka

Urban mobility d.o.o. vlasnik internet stranica i domene www.spincity.hr se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Urban mobility d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Korisnika (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke Korisnika trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Urban mobility d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Krajnji korisnik može sam napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želi primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da klikne na link “odjavi me za primanje newslettera“,ili poslati mail na adresu: zagreb@spincity.hr

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Urban mobility d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.spincity.hr internetske stranice.

Spin City aplikacija ima mogućnost snimanja slike/fotografije u stvarnom vremenu putem kamere na pametnom uređaju i procesuiranja fotografija u pohranu kako bi se evidentirale moguća oštećenja i nečistoća vozila te spriječile eventualne zlouporabe i neovlašteno korištenje vozila. Spin City aplikacija ima mogućnost učitavanja i prijenosa slika/fotografija oštećenja i statusa čistoće vozila na server treće strane (Invers GmbH – Cocosoft), koja putem servera podržava poslovanje Spin City usluge kroz pružanje usluga telematičko-tehničke infrastrukture, a u svrhu pružanja usluge krajnjim korisnicima.

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Ova izjava o povjerljivosti odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na stranici  www.spincity.hr koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Urban mobility d.o.o. Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohranit ćemo u našoj bazi korisnika. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja našeg newsletter-a, za unaprjeđenje odnosa sa korisnicima, te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja elektronskim putem. Prilikom registracije dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Urban mobility d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti na internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na internet stranici www.spincity.hr.

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.