22/09/2015

O usluzi

 

Uskoči i vozi!

Spin City ti omogućuje da u samo nekoliko minuta sjedneš u automobil i voziš prema željenom cilju. Sve što trebaš su vozačka dozvola i pametni telefon.

 

Uživaj u ritmu grada!

Bio si u šopingu, a društvo te zove na kavu u drugi dio grada?! Spin City ti omogućuje da brzo rješavaš svoje dnevne obveze bez stresa i nepotrebnih troškova. Sjedi i vozi bez razmišljanja o gorivu, parkiranju, osiguranju i održavanju.

 

14124333_874630936014947_2205274240658528714_o

Zaboravi na gužvu i čekanje, Spin City čeka tebe!

Ne postoji fleksibilniji i jednostavniji način da od točke A dođeš do točke B. Spin City vozila raspoređena su po cijelome gradu – možda te jedan čeka baš na dnu tvoje ulice ili pred omiljenim kafićem. U vozilo možeš ući odmah ili ga rezervirati i preuzeti u roku od 15 minuta. Ostavljaš ga na bilo kojem javnom parkiralištu. Zaboravi na gužvu u javnom prijevozu ili čekanje taksija! Spin City čeka tebe!

 

Bezbrižno uživaj u pokretu!

Spin City vole svi koji cijene zdrav omjer potreba i troškova. Naša ti vozila nude udobnost, sigurnost i fleksibilnost po razumnoj cijeni. Vozilima se koristi samo kada, gdje i za što ti trebaju, bez mjesečnih dodatnih naknada i dodatnih troškova. Spin City štedi tvoje vrijeme i novac.

 

Misli zeleno – vozi Spin City!

Pravi je užitak voziti Spin City jer uz maksimalnu fleksibilnost i udobnost Spin City se brine za okoliš. Uz 20 vozila na klasičan pogon, na usluzi ti je i 10 električnih vozila. Upamti: sa Spin Cityjem zagrebački zrak sve je čišći!

 

Spin City možeš koristiti svaki dan, 24/7.

 

registriraj-se-button

American Express Diners Club International Discover MasterCard Maestro Visa

Privatnost i kolačiči Povjerljivost podataka